Skip to main content

Geert Ghijsen is zaterdag 23 juni tijdens de jaarlijkse CDA Beek barbecue onderscheiden met De Gouden Speld. Daarnaast is Geert benoemd tot lid van verdienste van CDA.

 

Landelijk partijleider Henri Bontebal sprak Geert via een videoboodschap toe en prees hem voor zijn jarenlange inzet voor het CDA door hem de gouden speld toe te kennen. Binnen de partij is dat de hoogste onderscheiding, die enkel is weggelegd voor wie zich meer dan twintig jaar ‘vrijwillig en op bijzondere wijze’ inzet voor partij en samenleving.

Voorzitter van CDA Limburg Anne Thielen reikte de speld uit. „Mensen als Geert vormen de basis van onze partij. Ze staan midden in de samenleving en zijn met al hun inzet de grootste kracht achter het CDA. Daar zijn we enorm trots op”, sprak zij. „Ik heb wel eens een raadsvergadering in Beek meegekeken en dan kun je niet om Geert heen. Vol passie op zijn eigenzinnige wijze geeft hij zijn visie en knokt hij voor de inwoners van Beek.”

Ralph Diederen zei dat Ghijsen zowel de grootste steunpilaar als de grootste criticus is van het CDA in Beek. „Dat maakt hem uniek. Hij neemt geen blad voor de mond als hij vindt dat het beter moet voor de burgers.”

Ghijsen is 22 jaar actief bij CDA Beek, waar hij zich bezighoudt met het fysieke domein. Hij speelde onder meer een rol bij de ontkluizing van de Keutelbeek en het behoud van de school in Genhout. Wij zijn dan ook heel dankbaar dat Geert zich wil blijven inzetten voor de belangen van de burgers!