Skip to main content

Graag uitnodigen wij alle CDA leden, oud leden, vrienden en sympathisanten voor onze barbecue op zaterdag 22 juni 2024. Zoals te doen gebruikelijk wordt de barbecue gehouden bij Geert Ghijsen, Fattenbergstraat 14 in Neerbeek (tel. 046-4376898).

Onze eigen chef kok Geert zal voor u het vlees bereiden. En voor de bijgerechten kunt u kiezen uit een uitgebreid buffet. De kosten van de barbecue zijn 12,50 euro per persoon. Hierbij is de drank inbegrepen!

De barbecue is niet alleen bedoeld voor leden van het CDA, ook niet-leden uit uw vrienden- en kennissenkring (introducees) zijn van harte welkom. De introducees kunnen gratis deelnemen aan de barbecue. Een vrijwillige bijdrage mag, maar hoeft niet.

Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma voor u samengesteld. U bent welkom vanaf 15.00 uur. Iets later op de middag starten we met de barbecue. Tijdens de barbecue kunt u genieten van sfeervolle live muziek. Ook zal er een kort woord gesproken worden over actuele onderwerpen bij het CDA of over de politiek in Beek. De barbecue eindigt rond 20.00 uur. Daarna is nog gelegenheid om een drankje te drinken (tot 22.00 uur).

Het live optreden wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan de Baton Rouge Band. De Baton Rouge Band komt uit onze eigen gemeente is in 2014 opgericht door een groep niet onverdienstelijk spelende amateur musici. Met natuurlijk onze eigen Dahpne Notten en Raymond Dirx als muzikanten.
U wordt getrakteerd op een indrukwekkende en zeer professioneel uitgevoerde muzikale reis van polka tot klassiek en van pop tot jazz.

Inschrijven kan bij Peter van der Velden (tel. 046-4529528 / 06-50621369, e-mail: pajm.v.d.velden@kpnmail.nl). Gaarne vóór 15 juni i.v.m. de voorbereiding. Het verschuldigde bedrag kunt u contant betalen bij aanvang van de barbecue.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze barbecue op 22 juni.